2011.10.19.
21:42

Írta: Apamaki

Kocka a fejben

Apuka, tudna jönni? Ricsit fejbe dobták fakockával és nem tudjuk, mi legyen vele. - minden szülő ilyen telefonhívásra vár.

Olyan nagy gond nem lehetett, mert nem a kórházból hívtak, de mentem Icsiért. A többiek éppen sétálni indultak a mi játszóterünkre. Icsi fején meg egy jókora gézgombóc. Meglátott és pityeregni kezdett.

Erik, aki 3 éves, Benit akarta megdobni közelről, aki Ricsi mögött állt, de helyett az előtte ülő Icsit találta fejbe. A vér látványától - az orvos többször elmondta, hogy erekkel jól ellátott részt kapott el a kocka sarka - ő is és a nevelők is megijedtek. Szóval "csak" szóltak, mert a rend megkívánja, hogy ilyenkor értesítsék a szülőt.

Elvittem a helyi gyerekrendelőbe, ahol 11.30 ig kellett volna védőnői programnak lenni a doktornővel közösen, de nem volt. Bevittem a felnőtt rendelésre. A gyerekem sápadt volt és alig járt, mert úgy félt, hogy varrni fogják a fejét.

Az orvos rendes volt. Kapott két összehúzó tapaszt és mehettünk haza.

Útközben már megjegyezte Icsi, hogy egy kis meglepi segítene a hangulatán. Másrészt pedig nem haragszik Erikre, mert nem szándékosan tette.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kbr.blog.hu/api/trackback/id/tr143316168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása