2012.05.06.
20:33

Írta: Apamaki

Hát nem ismersz meg?

Első felvonás

Buda a nagyanyjával sétál az állatsimogatóban. Odaérnek a barátjához, a "kisoroszlánhoz". A maga százakárhány kilójával bent döglik szó szerint az árnyékben, feje a másik irányba néz, és nem is figyel a fiamra, ahogy az magyaráz neki. Mérgében Buda lekapta a baseballsapkáját:

- Most már azért csak megismersz!!!

Az oroszlán felemelte fejét, hátrafordul és odabiccentett: most már meg :) A fiam elégedett volt.

Második felvonás:

Behoztak egy talál csikoshatú malacot a simogatóba. Tökinek hívják. Buda rögvest lecsapott rá. Elkísérte egészen a kisrókákig, ahol Töki a 6 párhetes "Vukkal" játszhatott. Azok meg hol a gondozó cipőfűzőjét kötötték ki, hol Töki farát harapdálták. A csíkoshátú pedig rendre lenyomta azokat. A gondozótól megtudtuk, hogy az egyik róka megharapta Tökit. Mikor a malac feléjük fordult, mind a hat eloldalgott, egyik sem "vállalta" a tettet. Ezért Töki okosan végigverte mind a hat vörösbundást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kbr.blog.hu/api/trackback/id/tr94515156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása